Jessie’s Pit Linguartes

Laat uw teksten schrijven, nakijken en/of vertalen door Jessie’s Pit Linguartes. Jessie is een taalkunstenares in hart en nieren en gediplomeerd taal- en letterkundige (BA) en vertaalster (MA) in de Romaanse talen Frans en Spaans.

Jessie heeft al 6 jaar haar eigen wellbeingblog, schreef al meerdere (e-)boeken, kent ze een basis aan SEO en is ze bekend met WPMLWooCommerce en automation.

Vertaling, revisie / (post)editing, copywriting en A tot Z

Ze zorgt voor teksten op uw blog of website en verzorgt ook vertalingen en revisie / (post)editing van uw teksten, boeken, blogs, website, … en geeft alles een boost. Met een foutloze tekst komt u namelijk professioneler en betrouwbaarder over op uw lezer. Voor uw boek betekent dit meer kopers en lezers, voor uw website betekent dit meer omzet.

Jessie biedt ook een A tot Z formule aan voor uw (e-)boeken en eindwerken waarbij ze persklaar worden afgeleverd of zelfs door haar worden besteld bij de drukker en ze bij u thuis aankomen.

Tekstsoorten

Boeken, e-boeken, blogs, websites, … ze is van alle markten thuis. Ook voor de studenten onder ons biedt ze haart diensten aan: ze kijkt ook graag papers, essays, dissertaties, eindwerken, scripties, thesissen, … na. Wil je deze ook graag grondiger laten aanpakken dan alleen revisie (basis of grondige revisie)? Bekijk dan zeker ook haar ‘Boeken van A tot Z‘ aanbod.

Interessegebieden

Haar interessegebieden zijn voornamelijk taal- en letterkunde, vertalen, psychologie, filosofie, spiritualiteit, zelfhulpboeken, persoonlijke groei-boeken, esoterische literatuur, genezing, biografieën en last but not least fantasyboeken.

Voor websites staat ze ook open voor andere vakgebieden, zowel van hobbyisten, zelfstandigen als van bedrijven. Andere soorten teksten zijn in overleg.

Klik op de afbeelding hieronder om naar de taaldienst Linguarte van Jessie’s Pit te gaan voor meer informatie. Dit logo heeft ze zelfgemaakt. U kunt meer voorbeelden van andere zelfgemaakte logo’s zien op de Fotobewerking en designpagina op deze site.

Officieel logo Jessie's Pit Linguarte
Jessie’s Pit Linguartes