Ignite your texts

Revisie, WPML, bloggen, schrijven

Als gediplomeerd Nederlands-Frans-Spaans taal- en letterkundige en vertaalster reviseer ik uw teksten. Mijn interesse ligt hier voornamelijk bij biografieën, fantasyboeken, zelfhulpboeken, persoonlijke groei-boeken, filosofie, spiritualiteit, esoterische literatuur en genezing. Andere soorten teksten in overleg.

Als ervaren blogster (6 jaar WordPress) heb ik mijn eigen websites gemaakt, waaronder deze (uitgezonderd de beveiliging). Om uw website te laten bouwen, kunt u beter een professionele webmaster zoeken, maar om uw teksten op uw website te schrijven en te verbeteren bent u hier aan het juiste adres.

Revisie van uw websiteteksten en/of blogvertalingen via WPML behoort ook tot de mogelijkheden. Hierbij gelden dezelfde interessegebieden als hierboven, maar ik sta op dit vlak ook open voor websites van hobbyisten, zelfstandigen en bedrijven.

Afbeelding van Vlada Karpovich via Pexels

Ik geef hiermee uw teksten en blog een boost. Met een foutloze tekst komt u namelijk professioneler en betrouwbaarder over op uw lezer. Voor uw boek betekent dit meer kopers en lezers, voor uw website betekent dit meer omzet.

Kies hieronder welke dienst u nodig hebt om mijn aanbod te zien.

Revisie & WPML

Laat uw teksten en vertalingen nakijken om fouten die uw betrouwbaarheid en professionaliteit ondermijnen te elimineren.

Bloggen / Copywriting

Heeft u voor uw website en/of blog een vlotte pen nodig? Of zijn uw bestaande teksten aan een update toe? Deze